Appetizers

  • Burrata al cucchiaio con Pomodorini del Piennolo del Vesuvio e colata di Alici di Cetara

    Lukewarm burrata on a spoon with piennolo tomatoes from Vesuvius volcano

    • 14.50 CHF
  • Il mio Vitello Tonnato

    My modern Vitello Tonnato

    • 26.50 CHF
  • Parmigiana di melanzane violette con maionese vegana al basilico

    Violet Eggplant Parmigiana with vegan basil mayonnaise

    • 20.50 CHF
  • Uovo Croccante con Gelato al Tartufo e Fregola soffiata

    Crunchy Egg with truffle ice cream and puffed Fregola

    • 23.50 CHF
  • Fegato grasso d'Anatra appena affumicato, confit di Fichi pugliesi settembrini e pan brioche alla vaniglia

    Duck liver (a little smoked) with confit of apulian figs and vanilla brioche bread

    • 24.50 CHF
  • Giardino di Capesante con Spuma d'Orzo e Macadamia

    Garden of scallops with barley-foam and macadamia

    • 24.50 CHF

Fresh Homemade Egg Pasta And Risotto

  • Gnocchi soffici di patate pugliesi al Sugo d'Anatra e Cacioricotta

    Homemade soft-potatoes dumplings with Ducksauce and Cacioricotta-Cheese

    • 28.50 CHF
  • Garganelli al Sugo di Gamberi Viola di Gallipoli e Calamaretti

    Garganelli with purple prawns sauce of gallipoli and calamari

    • 34.50 CHF
  • Ravioloni al nero con Ricotta siciliana, finocchietto selvatico e bottarga di muggine

    Homemade black Ravioli with Sicilian ricotta-cheese, wild fennel and Sardinian Muggine-Bottarga

    • 34.50 CHF
  • Risotto al Radicchio Tardivo di Treviso mantecato al Parmigiano Vacche Rosse

    Risotto with late Radicchio from Treviso creamed with red-cow Parmesan selection

    • 35.50 CHF

The Fish

  • Polpo mediterraneo (Fao37) alla griglia con Cous-Cous di Trapani al pesto di agrumi

    Grilled mediterrean octopus ( FAO 037) with Sicilian couscous and citrus pesto

    • 47.00 CHF
  • Rana Pescatrice in Tempura di patate viola e mais con fagiolini fini e cipolle rosse in agrodolce

    Monkfish in tempura of purple potatoes and corn with fine green beans and sweet and sour red onions

    • 46.00 CHF

The Meat

  • DUCK BREAST WITH BLACK CHICKPEAS FROM MURGE AND CREAM OF POTATOES WITH OREGANO WITH BAKED TOMATOES

    Duck breast with Apulian black chickpea and oregano / potato sauce

    • 46.00 CHF
  • Filetto di Manzo fassone IGP Piemonte con burro alle erbe aromatiche e verdure grigliate

    Grilled beef Fillet Fassone IGP Piedmont with herb butter and grilled vegetables

    • 69.50 CHF
  • Maialino Nero siciliano con Friggitelli pugliesi

    Black pig from Sicily with Apulian sweet green peppers

    • 55.00 CHF
  • Meat declaration: Beef Italy (Piedmont / Tuscany) - Pork Italy / Spain - Veal Ch - Kann. France / CH contorni extra/additional side dishes 8.00 Risotto 10.00
  • Selezione di Formaggi DOP italiani

    Italian cheese tasting DOP

    • 18.50 CHF

Gandria Sweets

  • Cremino Piemontese 2.0 - Nocciola IGP

    Creamy cake with Piedmontes hazelnuts IGP

    • 15.50 CHF
  • L'UOVO DI AMALFI

    Egg (not real) with mango, campari and amalfi lemons

    • 13.50 CHF
  • Babà al mio lievito naturale con gelato di cassata e cioccolato Guanaja 70%

    Homemade Babà with my natural yeast, cassata ice cream and Guanaja 70% chocolate

    • 16.50 CHF
  • Degustazione di sorbetti e gelati di Adriano

    Tasting of Sorbets and Glaces (homemade)

    • 13.00 CHF

Prices in CHF incl. VAT 7.7%